Λάδι Καρύδας

Κατασκευαστής: Άλλοι τοπικοί παραγωγοί
Κωδικός προϊόντος: ladia-vasis-002
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τιμή: 5.21 €

- +

Το διυλισμένο Λαδι Καρυδας (Fractionated Coconut Oil) είναι ένα ελαφρύ λάδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προέρχεται από το φυτό Cocos Nucifera. Είναι διαφορετικό ποιοτικά από το απλό λάδι καρύδας (από το μη διυλισμένο). Χρησιμοποιείται για μασάζ (συνήθως μαζί με αμυγδαλέλαιο) αλλά και ως λάδι μπάνιου ή φυσικό αντισηπτικό. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β,Ε και μεταλλικά στοιχεία, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο. Παρόλο που είναι συμβατό για κάθε τύπο επιδερμίδας επειδή είναι ότι πλησιέστερο στο ανθρώπινο υποδόριο ιστό, συνήθως χρησιμοποιείται σε λιπαρές επιδερμίδες.

Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται ως συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms, body butters και σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το έλαιο καρύδας έχει διεθνή αναγνώριση για τις περιποιητικές του ιδιότητες.

Το λάδι καρύδας είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές και μαλακτικές ιδιότητες.
Περιέχει μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια που είναι φυσικά λίπη τα οποία εισχωρούν βαθιά και ενυδατώνουν.
Περιέχει βιταμίνες Α, Β, Ε και μεταλλικά στοιχεία που συμβάλουν στην περιποίηση του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών.
Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους, ενώ αποτελεί ιδανικό φυτικό λάδι ηλιοθεραπείας για όσους και όσες επιθυμούν να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο μαύρισμα. Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία σε ποσοστό 20%, ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος.
Το λάδι καρύδας εισέρχεται εύκολα στην κυτταρική μεμβράνη της τρίχας, ενυδατώνει τα μαλλιά, ενώ βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας.

Η μοριακή δομή πλησιάζει τη σύνθεση της ανθρώπινης επιδερμίδας με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλο για κάθε επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται διεθνώς ως λάδι βάσης σε θεραπείες σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook